Vrouwen schilderijen


Vrouwen schilderijen met passie

Een schilderij met een vrouw in uw interieur vangt onmiddellijk de aandacht. Het is dan ook een bijzonder populaire categorie bij Casarti. We beschikken dan ook over een brede waaier aan kunstwerken in alle mogelijke stijlen. De vrouw staat centraal en deze schilderijen worden steeds met passie gemaakt door onze kunstschilders. Alle 'vrouwen' schilderijen worden met de hand geschilderd op basis van acryl- of olieverf.

Vrouwen schilderijen op maat

Onze schilders vertrekken van de getoonde werken of werken voor u een volledig ontwerp op maat uit. Wenst u aanpassingen of een ander formaat? Geen enkel probleem. Ook het aanpassen van de kleuren van uw vrouwen schilderij is perfect mogelijk.

Gratis voorontwerp mogelijk

Indien gewenst kan u ook op voorhand een voorontwerp aanvragen van uw schilderij. Op die manier kunt u onmiddellijk zien of uw schilderij in uw interieur past.

Uw schilderij gratis laten verzenden? Dit is sowieso het geval in België en Nederland. In Europa kan er geleverd worden tegen een kleine meerprijs. U beschikt tevens over 14 dagen omruilgarantie moest er een kwaliteitsprobleem zijn.