Schilderij winkel | Moderne en abstracte schilderijen kopen | Hedendaagse handgeschilderde schilderijen

Welkom bij Casarti, de webwinkel voor al uw handgeschilderde olie -en acrylverf schilderijen.
Meer dan 10 jaar is onze shop de referentie in de online verkoop van schilderijen. Laat u inspireren door onze ruime keuze aan stijlvolle en exclusieve kunstwerken. Op verzoek maken wij een ontwerp waarbij het kunstwerk van uw keuze gepresenteerd wordt in uw eigen interieur. Deze service is gratis! Zo maakt u zonder meerkost een weloverwogen keuze. Aarzel dus niet om ons te contacteren indien u vragen heeft of speciale wensen i.v.m. maatwerk. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!Schilderijen kopen met persoonlijk advies
U vindt bij Casarti prachtige schilderijen voor iedere smaak, in alle mogelijke maten en tegen betaalbare prijzen. Meer dan 10 jaar zijn wij online actief in de verkoop van handgeschilderde kunst. Wij zijn gepassioneerd door kunst en wij bekijken en selecteren elke dag opnieuw de mooiste kunstwerken voor onze collectie. Alle schilderijen in de webshop zijn geschilderd in olieverf of acryl. Door ons grote netwerk van kunstenaars kunnen wij verschillende type schilderijen aanbieden. Het talent en de passie van deze kunstenaars wordt weerspiegeld in alle schilderijen. Bij Casarti worden de schilderijen altijd voor u persoonlijk geschilderd, vaak ook op maat volgens uw specifieke wensen.

Hoogwaardige kunstwerken en persoonlijke service
De schilderijen worden steeds met de meeste zorg geschilderd en professioneel afgewerkt op doeken van hoge kwaliteit. Deze doeken worden gespannen op een stevig spieraam van 2 of 4 cm dik. Ze zijn gemakkelijk aan de muur te hangen met behulp van bijgeleverde haakjes. De schilderijen worden met kwaliteitsverf geschilderd. Wij verkopen geen prints of machinaal drukwerk. Van elk schilderij worden de zijkanten meegeschilderd. Soms gebeurt dit in één kleur die afkomstig is van een hoofdkleur in het schilderij. Op deze manier staat uw schilderij ook prachtig aan de muur zonder kader. Staat de door u gewenste maat niet tussen de standaard maten? Contacteer ons dan en we bekijken samen de mogelijkheden.  

Vrijblijvende ontwerpen op maat
Een schilderij kiezen is niet altijd gemakkelijk. U wilt uiteraard zeker zijn dat u het juiste schilderij heeft uitgekozen. Gelukkig kan u bij Casarti genieten van onze gratis ontwerpdienst: bezorg ons samen met het schilderij van uw keuze een foto van de muur waar het moet komen + de afmetingen van de beschikbare ruimte. Wij maken dan met plezier een ontwerp waarbij wij het kunstwerk presenteren in uw eigen interieur in een aangepaste maat of uitvoering. Zo maakt u zonder meerkost een weloverwogen keuze!

Betaalbare schilderijen
De reden waarom wij in staat zijn om onze schilderijen tegen voordelige prijzen te verkopen bestaat uit meerdere factoren. Wij werken direct samen met onze kunstenaars met wie wij langdurige contracten hebben. Daarnaast besparen wij kosten aan verkoop -en stockageruimtes en personeel door de schilderijen online te verkopen.

Glasheldere prijzen en een stipte levering
Bij Casarti komt u niet voor verrassingen te staan. De prijs die afgebeeld staat op de werken, is ook de uiteindelijke prijs van uw werk. Nee, er zijn geen verborgen addertjes of verzendingskosten. Nadat u uw bestelling heeft doorgegeven, gaat de kunstenaar aan de slag. Binnen de 20 werkdagen staan we met het schilderij bij u voor de deur. Uw schilderij wordt verzonden als een verzekerd pakket en wordt met de nodige zorg afgeleverd.

Onze top 3 schilderijen:

Moderne hedendaagse schilderijen
Liefhebbers van moderne kunst vinden bij Casarti een ruime selectie aan hedendaagse schilderijen. Verschillende kunststromingen komen daarbij aan bod, waaronder schilderijen geïnspireerd op impressionisme, kubisme, surrealisme, abstract expressionisme en nog veel meer stromingen. Als u op zoek bent naar moderne kunst heten wij u van harte welkom om een kijkje te nemen in ons grote assortiment.

Abstracte schilderijen
Bij abstracte kunst schilderijen herkent u de geschilderde objecten op het doek meestal niet (meteen). Dat laat ruimte over voor uw eigen interpretatie. De menselijke hersenen werken zó dat ze voor datgene wat ze niet kunnen "plaatsen" zélf een mogelijke invulling geven. Dat is een fantastisch gegeven waarvan abstracte kunstenaars handig gebruik maken. Bent u fan van abstracte kunst? Ontdek onze kleurrijke, bijzondere of ronduit indrukwekkende abstracte schilderijen. In ons ruime aanbod ontdekt u heel wat vormen en kleuren. We vullen ons assortiment continu aan, kom dus geregeld een kijkje nemen naar onze nieuwe kunstwerken.

Grote schilderijen
Met een groot schilderij kiest u voor een echte eyecatcher in uw interieur. Onze grote schilderijen garanderen een heleboel aandacht en brengen met gasten ongetwijfeld een gesprek op gang. Uiteraard worden de grote schilderijen eveneens met de nodige zorg bij u thuis geleverd.