Maatwerk

Bent u op zoek naar een uniek kunstwerk? Een schilderij op maat, dat perfect in uw interieur past en uw smaak weerspiegelt? Neem geen vrede met een ‘standaard’ kunstwerk, maar ga voor een schilderij op maat van Casarti.  

Schilderij op maat

De kunstenaars van Casarti.com werken uw schilderij helemaal op maat uit. Vertrekkend van een blanco canvas zetten zij hun talenten in om het perfecte kunstwerk voor u te schilderen. Een kunstwerk op maat en volgens uw wensen. Wij luisteren naar uw verwachtingen en werken vervolgens een kunstwerk uit op maat.

Een kunstwerk in uw stijl

Modern, klassiek, kleurrijk of eerder sober? U beslist! Met een kunstwerk op maat tilt u uw ruimte naar een hoger niveau en geniet u elke keer opnieuw van een schilderij dat speciaal voor u geschilderd is. Wij selecteren de kunstenaar die het door u gewenste schilderij perfect op doek kan zetten en uw wensen vertaalt in een aantrekkelijk schilderij.

Betaalbare kunst op maat

Een kunstwerk op maat hoeft helemaal geen fortuin te kosten. Meer nog, een op maat gemaakt schilderij kost u geen euro meer. Zo houden wij schilderkunst voor iedereen betaalbaar.

Bespreek uw kunstwerk met ons

Heeft u een idee in uw hoofd of wil u een kunstwerk dat u op onze website heeft gezien op maat laten aanpassen? Geen probleem, contacteer ons via het onderstaande contactformulier, geef kort uw verwachtingen mee. Wij formuleren een passend voorstel en in geen tijd beschikt u over een prachtig kunstwerk op maat.

Enkele maatwerk mogelijkheden:

  • Schilderij maat / schilderij afmeting aanpassen.
Heeft u een leuk schilderij gezien, maar is de maat te klein of te groot? Geen probleem, wij kunnen het schilderij in iedere gewenste maat voor u maken.

     

  • Gratis ontwerp van een schilderij in uw interieur.
Wenst u te zien hoe het schilderij bij u thuis staat in de door u gewenste maat, uitvoering of kleuren?
Geen probleem, mail ons een foto van uw interieur en geef ons door om welk schilderij het gaat. Geef de beschikbare ruimte aan zoals de hoogte achter een bank tot aan het plafond, en de beschikbare breedte.
Wij maken hiermee een ontwerp voor u met het schilderij precies in de juiste maat en verhoudingen.
Ga hiervoor a.u.b. naar advies op maat. Deze service is helemaal gratis.

     
               
  • Een eigen foto of idee laten naschilderen tot een prachtig olieverfschilderij behoort ook tot de mogelijkheden!