Service

De service van Casarti
Kiest u voor een samenwerking met Casarti, dan kiest u voor kunstwerken van een betrouwbare partij. Wij verzorgen een betrouwbare levering, en managen dagelijks een pool aan gepassioneerde schilders en staan steeds voor u klaar met persoonlijke ondersteuning en service.

Streven naar de perfecte dienstverlening
Een onberispelijke dienstverlening daar streven we naar. Uiteraard kunt u uw favoriete schilderij bestellen in onze webshop, maar net zo goed staan we u persoonlijk met raad en daad bij. Vindt u uw favoriete werk niet op onze site, weet dan dat u dit ook op maat kan laten maken.
Wij besteden steeds de nodige zorg aan de coördinatie, het ontwerp, het verwerken van uw bestelling en het professioneel inpakken en versturen van uw schilderijen. Wij willen dat u optimaal geniet van onze schilderijen. Van onze klanten willen we rasechte ambassadeurs maken!

Advies op maat
Bij Casarti gaan we verder dan de traditionele webshop. Wij zijn gepassioneerd door schilderijen en brengen de passie graag over. Wij zorgen dan ook met plezier voor advies op maat en wij maken op aanvraag een gratis simulatie op maat van uw schilderij. Zo weet u meteen of het schilderij in uw interieur past. Een extra dienstverlening die gesmaakt wordt.

Heeft u vragen over onze service, onze werkwijze of de garantie? Aarzel niet ons een seintje te geven, we zorgen graag voor de nodige antwoorden.