Betaalbare kunst

BETAALBARE KUNST

Bij Casarti beschikken we over een ruime collectie schilderijen aan voordelige prijzen. Wij doen er dan ook alles aan om kunst betaalbaar en bereikbaar te maken voor iedereen. Hoe we de prijzen laag kunnen houden? Wel, er zijn een aantal factoren die daarvoor zorgen:

  • Een directe samenwerking met de kunstenaars: Wij hebben een direct contact met onze kunstenaars. Wij hebben langdurige overeenkomsten met deze artiesten, waardoor we de prijs kunnen drukken. Bovendien kiezen we bewust voor de online verkoop van onze schilderijen, waardoor we geen dure vaste kosten hebben. Hiervan profiteert u als klant.

  • Productie op maat: Omdat al onze kunstwerken op maat worden gemaakt hoeven we geen stock op te slaan. Bovendien kunt u op deze manier uw schilderijen op maat bestellen en bijvoorbeeld de kleuren laten aanpassen.

  • Volume: Door het stevige volume aan schilderijen die bij Casarti de deur uitgaan, kunnen we voordelig inkopen zonder te moeten besparen op de kwaliteit.

Wenst u ook een betaalbaar kunstwerk in uw huis? Grasduin dan eens door onze collectie en ontdek heel wat betaalbare schilderijen die perfect in uw interieur passen.

Casarti biedt u een ruim aanbod aan stijlen. Van bloemenschilderijen, over kleurrijke schilderijen, tot Aziatische en abstracte schilderijen. Geen schilderij naar uw smaak gevonden? Contacteer ons en we zorgen graag voor een oplossing op maat. Wij kunnen nl. elk schilderij voor u op maat maken. Als u bijvoorbeeld de kleuren wil laten aanpassen van een schilderij dan laten wij het schilderen in de door u gewenste kleuren.

Kleurrijk kunst schilderij

Bloemen schilderij.