Gratis ontwerp

Wil je weten of een schilderij in uw interieur past of niet? Twijfelt u over de maat van uw schilderij of misschien wil u wel een inschatting kunnen maken van de verhoudingen? Laat ons de twijfel weghalen. Bij Casarti maken we immers met alle plezier een voorontwerp van uw schilderij. Zo kunt u uw schilderij op maat virtueel in uw interieur integreren, zonder dat er een penseelstreek heeft plaatsgevonden.

Wat we nodig hebben?

Wenst u een voorontwerp op maat, dan hebben we uiteraard wel wat informatie nodig. We vragen een foto van uw interieur, de muur waartegen u het schilderij wenst te bevestigen en het kunstwerk dat u graag gepresenteerd wenst te zien. Verder hebben we ook de beschikbare hoogte en breedte nodig van de ruimte die u voorzien heeft.

Met deze gegevens kunnen we aan de slag om een simulatie te maken. Zo neemt u geen enkel risico en weet u vooraf of uw schilderij past of niet.
Deze service is helemaal gratis en er is geen enkele aankoopverplichting.

Een waaier aan mogelijkheden

We vatten nog even kort samen wat er bij Casarti allemaal mogelijk is:
  • De maten aanpassen van uw schilderij. Heeft u een leuk schilderij  gezien op onze website, maar twijfelt u over de maat? Een gratis voorontwerp kan de twijfel weghalen. Wij presenteren het kunstwerk in de juiste maat, zodat u meteen ziet of het in uw interieur past.
  • Inpassen in uw interieur. Bezorg ons een foto van uw interieur en in een gratis voorontwerp, presenteren we het kunstwerk.
  • Een eigen ontwerp. Zit u met een kunstwerk in uw hoofd of een prachtig werk gezien dat u wil laten naschilderen? Wij werken dit met plezier voor u uit!

Vraag vandaag nog uw gratis voorontwerp aan!

Waarom zou u nog langer wachten? Ban elke twijfel en laat het door u gewenste schilderij in een gratis voorontwerp plaatsen. Vraag uw voorontwerp aan via onderstaand formulier en we bezorgen u zo spoedig mogelijk het ontwerp. Zit u nog met vragen of heeft u een specifieke vraag? Geef ons een seintje en we bekijken graag samen de mogelijkheden.

Voorbeelden van enkele maatwerk en ontwerp mogelijkheden:

  • Schilderij maat / schilderij afmetingen aanpassen.
Heeft u een leuk schilderij gezien, maar is de maat te klein of te groot? Wij kunnen het schilderij in iedere gewenste maat voor u ontwerpen en maken.

     

  • Gratis ontwerp van een schilderij in uw eigen interieur.
Wij bieden u de mogelijkheid om het gewenste schilderij van te voren te zien in uw eigen interieur aan de hand van een gratis professioneel ontwerp.

     

  • Een eigen foto of idee laten naschilderen tot een prachtig olieverfschilderij behoort ook tot de mogelijkheden!