Dieren schilderijen

Een uniek schilderij met een dier dat kracht, intelligentie of snelheid uitstraalt? Of misschien wel een evenbeeld van je favoriete huisdier laten schilderen voor één van onze kunstenaars? Bij Casarti is het mogelijk!

Handgeschilderde kunstwerken van dieren
Bij Casarti zorgen we voor unieke, handgemaakte schilderijen met acrylverf of olieverf. Een uniek kunstwerk op maat, met passie gemaakt. Er is een ruime keuze uit tal van kunstwerken met dieren, maar u kunt ook een schilderij van uw favoriet dier laten maken. Onze getalenteerde schilders werken immers op maat.

Niet alleen het dier kunt u kiezen, uw schilderij is ook in alle mogelijke maten verkrijgbaar. Weten hoe uw schilderij er zal uitzien in uw interieur? Vraag een gratis ontwerp aan en wij plaatsen het schilderij van uw keuze in uw interieur. Zo kunt u perfect de maat inschatten en kijken of de kleuren bij uw interieur passen.

Gratis levering in België en Nederland
Al onze schilderijen met en zonder dieren worden gratis geleverd in België en Nederland. We leveren trouwens in heel Europa tegen een kleine meerkost. Weet dat we de grootste zorg besteden aan het verzenden van uw schilderij. Voldoet het schilderij kwalitatief toch niet om een of andere reden, weet dan dat u dit binnen de 14 dagen kan retourneren.