Asian - FengShui paintings

Helemaal in de ban van Azië en/of gek van Aziatische schilderijen? Dan zijn onze Aziatische schilderijen voor u gemaakt. Meer nog, ze worden op maat gemaakt. Op verzoek maken we eerst een gratis ontwerp voor u met daarop het schilderij van uw keuze in uw eigen interieur.

Aziatische kunstenaars schilderen uw werk
Onze kunstenaars kunnen verschillende stijlen aan, maar de FengShui stijl zit ze als gegoten. Alle kunstwerken worden met de handgeschilderd met acrylverf of olieverf. Daarbij gebruiken ze kwalitatieve schildersdoeken. Een heel verschil met de vaak minderwaardige materialen die u overal op het internet vindt.

Kunstwerken op maat
Wij beschikken over een pool aan Aziatische kunstschilders die de FengShui stijl tot in de puntjes beheersen. Ze worden op maat gemaakt en aanpassingen zijn mogelijk. U beslist over de maat en eventuele wijzigingen die u in de standaard ontwerpen wenst aan te brengen. Wenst u een modern Aziatisch schilderij, dan overtreffen onze schilders vast en zeker uw verwachtingen.

Vraag een gratis voorontwerp
Een indruk krijgen op voorhand? U kan voor een gratis voorontwerp vragen. Zo weet u meteen of het ontwerp matcht met uw eigen interieur.

U geniet bovendien van een 14 dagen omruilgarantie als er een kwaliteitsprobleem zou zijn. Wij leveren gratis in de hele Benelux.